header foto header foto header foto

 
Inschrijfformulier HC Mierlo

Wat leuk dat u wilt hockeyen bij HC Mierlo! U bent van harte welkom.
Wij verzoeken u om het onderstaande formulier volledig in te vullen.

Indeling en contributie
Het lidmaatschap gaat direct na inschrijving is, u ontvangt bericht van de ledenadministratie over de indeling. Indeling geschied op basis van leeftijd conform de leeftijdsgrenzen die de KNHB  hanteert maar is altijd afhankelijk van de ruimte die er in teams is.
De contributie is afhankelijk van leeftijd en spelsoort (spelend, trainend). 
Een overzicht van de tarieven vindt u HIER.

Hockeyschool
Junioren (7 t/m 17 jaar) die gedurende het seizoen aangemeld worden en/of geen hockeyervaring hebben starten in de Hockeyschool (op zondagochtend). Wanneer er bij een team aanvulling nodig is en ze voldoende vaardigheden hebben kunnen ze bij een team ingedeeld worden.

Proeflidmaatschap
Uitsluitend wanneer uw kind ingedeeld is bij de Beestenbende, Benjamins of Hockeyschool kunt u binnen 1 maand (!) na inschrijving kosteloos opzeggen door middel van een tijdige e-mail met alle gegevens aan [email protected]. De periode van 1 maand dient u zelf in de gaten te houden. Na deze maand gaat het lidmaatschap automatisch over in een definitief lidmaatschap en bent u de bijhorende contributie verschuldigd.

Allerjongste
Als u de geboortedatum van uw kind niet kunt invullen op het inschrijfformulier is hij/zij helaas nog te jong. De minimale leeftijd om lid te kunnen worden is 5 jaar (peildatum 1 oktober van het betreffende seizoen).
Onder voorwaarden kan hier incidenteel van afgeweken worden; de ledenadministratie legt het u graag uit.

Ook belangrijk!
Goed om te beseffen: hockey is een sport die wordt georganiseerd door vrijwilligers. Weet dat als u of uw kind aan deze sport begint, de club ook een beroep op u zal doen op het gebied van coachen, kantinedienst, infobalie, trainen, rijden etc. Zonder vrijwilligers is een club nergens. En als iedereen een klein steentje bijdraagt, dan is hockey een fantastische sport waar u en uw kind veel plezier aan zullen beleven.
Alle leden zijn vanaf 14 jaar verplicht hun scheidsrechterskaart te behalen en daarmee ook wedstrijden te gaan fluiten. Hiervoor wordt door de club de benodigde opleiding en het examen aangeboden. Wanneer een lid (ouder dan 14 jaar) geen scheidsrechterskaart heeft kan het Bestuur besluiten het lid te schorsen tot de kaart behaald is.

Mocht u nog andere vragen hebben ten aanzien van het lidmaatschap dan kunt u ons deze uiteraard stellen via e-mail
We wensen u alvast heel veel hockeyplezier! 

Ledenadministratie HC Mierlo


Persoonlijk
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
  (datum: dd-mm-yyyy)  
 
Contact info
   
   
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
Financieel
   
 
   
 
Overige informatie