Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Informatie zaalseizoen
9-11-2018  | 


Het zaalhockeyseizoen komt er weer aan en hiervoor is de zaalcommissie hard aan het werk. Graag praten wij u bij over alle voortgangen omtrent het zaalseizoen.


Regelwijzigingen
De nieuwe spelregelbriefing voor de zaal is ondertussen gepubliceerd door de KNHB, deze is via deze link te vinden.
De belangrijkste wijziging is dat er door de teams niet meer van bank gewisseld hoeft te worden. Waar afgelopen jaren in de rust met het hele team van bank gewisseld werd, wordt er nu alleen nog maar van helft gewisseld in de rust. De scheidsrechters blijven staan en de teams wisselen alleen nog maar van kant.


Trainingsschema
De zaalcommissie is druk bezig geweest om een goed trainingsschema te maken, waarin iedereen genoeg uren in de zaal tot zijn beschikking heeft. De trainingen zullen plaatsvinden in De Brug in Mierlo. Hockeywerkt zal aan de teams die tijdens het buitenseizoen ook al training hadden van deze trainers, training geven in de zaal.


Wedstrijdschema
Momenteel is de KNHB druk bezig met het wedstrijdschema. Wanneer de zaalcommissie het wedstrijdschema ontvangen heeft, zal deze zo spoedig mogelijk met u gedeeld worden. De eerste speeldatum is op zondag 2 december. We verwachten rond 20 november het wedstrijdschema te ontvangen van de KNHB.


Coachavond voor de zaal
Maandag 19 november zal er een informatieavond voor coaches in de zaal plaatsvinden. Hugo van Aerle (Hoofd TC) heeft reeds een uitnodiging gestuurd naar alle teambegeleiders van de zaalteams. Graag zien wij alle teambegeleiders op 19 november vanaf 19:30 in het clubhuis.

 

Vraag naar vrijwilligers
De zaalcommissie is momenteel op zoek naar extra vrijwilligers. Deze vrijwilligers zijn nodig in de zaalperiode. De taken van de vrijwilligers zijn:
- contact met de zaalbeheerder bij het opstarten en afsluiten competitiedagen
- instrueren zaalwacht
- communicatie naar betrokkenen

Wilt u de zaalcommissie helpen om dit zaalseizoen tot een succes te maken? Stuur dan een mail naar [email protected]

 

Namens de zaalcommissie,

Mooie laatste wedstrijden in de herfstcompetitie en alvast een fijn zaalseizoen!


terug naar vorige scherm
Agenda
Hoofdsponsor

Sponsoren