Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Trainingen in Sporthotel HUP
22-1-2019  | 
Wekelijks hebben alle teams training in Hotel HUP, hier zijn wij als club ontzettend blij mee dat we alle teams deze kans kunnen geven. Wel is het belangrijk dat we zorgen dat het ook voor Hotel HUP plezierig blijft en we daar welkom blijven.

Vanuit het management van HUP hebben we een dringende verzoek gehad om een aantal opmerkingen die zijn voortgekomen uit de eerste weken training in Hotel HUP door te geven aan onze leden.

Er is veel onduidelijkheid omtrent het stallen van de fietsen, deze worden nu bij de ingang geplaatst. Voor het stallen van de fietsen zijn er fietsenrekken geplaatst en is er de fietsenstalling. Graag het verzoek om daar dan ook gebruik van te maken.

Rondom de trainingen zijn er een hoop kinderen die niet kunnen wachten met starten met hockeyen, ondanks dat dit heel onschuldig klinkt kan dit zeer gevaarlijk zijn. De gasten die daar rond lopen hebben veel overlast van de overenthousiaste hockeyers die niet door hebben zo gevaarlijk te zijn. Daarom is het dringende verzoek om niet meer te hockeyen voor de training rond de mini-golf parcours en het pad naar de fitnessruimte.

Het opvolgen van deze verzoeken kan cruciaal, dit kan namelijk betekenen of we volgend jaar nog gebruik kunnen maken van HUP als trainingsbasis.

Namens het management van Sporthotel HUP en het bestuur van HC Mierlo.

terug naar vorige scherm
Agenda
Hoofdsponsor

Sponsoren