Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
- laatste kans - Family & Friends Toernooi
11-4-2019  | 

LAATSTE KANS INSCHRIJVING SLUIT 25 MEI 2019!!!

Een nieuwe naam voor het alom bekende Familie Hockey Toernooi. Een jaarlijks terugkerend toernooi bij Hockeyclub Mierlo.

Dit jaar wordt het toernooi gehouden op zondag 9 juni (1e Pinksterdag). Familie, vrienden, jong en oud, iedereen is op deze gezellig sportieve dag welkom.

Vorig jaar ontvingen we veel positieve reacties, dat het hebben van plezier veel belangrijker is dan winnen. We leggen dus ook dit jaar weer de nadruk op plezier en gezelligheid.

 "MEEDOEN IS BELANGRIJKER DAN WINNEN”

 Wij zien graag teams van 8 personen op het veld. Mocht je groep iets groter zijn geen probleem, maar bij een groep van 16 of meer, schrijf je in met 2 teams.

Uiteraard beginnen we de dag met de taartenwedstrijd! Ieder team bakt zelf een taart en de mooiste creatie wint een leuke prijs.

In de middag zullen wij ieder team voorzien van een goed gevulde borrelmand.

Nadat alle wedstrijden gespeeld zijn, worden alle vaders en moeders gevraagd het "Sla je slag naar de middenlijn” te spelen. Vanaf de achterlijn wordt met 1 slag de bal naar de middenlijn geslagen. Diegene die de bal het dichtst bij of beter nog op de middenlijn heeft, is winnaar. Ook voor deze winnaar is er een leuke prijs.

Deze gezellige dag sluiten we af met een BBQ, verzorgd door de Mona uit Mierlo. Inschrijven voor de BBQ verloopt ook via het inschrijfformulier op deze site.

Deelname aan het toernooi kost €5,- p.p. Deelname aan de BBQ kost € 15,- p.p. Voor kinderen jonger dan 8 jaar € 7,50.

We hopen jullie team te mogen begroeten op zondag 9 juni aanstaande, inschrijven kan alleen via deze site!

 

Met sportieve groet, organisatie Family & Friends Toernooi 2019

Babette, Brigitte, Yvonne, Harry, Ralf en Wietzeterug naar vorige scherm
Agenda
Hoofdsponsor

Sponsoren