Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 1 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast

zaterdag 21 september 2019
Tijd T/U Team Tegen team
10:20 Thuis Jongens B1 Venlose Hockey Club JB1
HC Mierlo start unieke Academy op!
23-8-2019  | 

 

HCM kiest met ingang van komend seizoen voor een nieuwe aanpak om de volgende stap te kunnen zetten in de verdere professionalisering van de club, de spelers en de betrokkenheid van haar leden. In de vorm van de HCM Academy zijn we deze nieuwe aanpak aan het opzetten.


Wat gaan we onder andere met de HCM Academy de komende jaren doen?

- Het verder opleiden en begeleiden van onze bestaande trainers/coaches

- De werving & het opleiden van nieuwe trainers/coaches

- Specialistische Masterclasses en Skills-clinics voor trainers/coaches/spelers/ouders

- Diverse specialistische Workshops, fysiek/conditie/warming up etc.


Zodat iedereen zich binnen onze club op zijn/haar niveau optimaal kan bezighouden met het o zo mooie hockeyspelletje! En uiteraard vergeten wij onze fantastische keepers niet!


Zo gaan we op de coachavond van 29 augustus een start geven aan een door fysioclub JVDI gefaciliteerd test- en oefenprogramma Joint Forces, https://www.jforces.nl/introductiefilmpje/, om knieblessures bij onze spelers tussen de 12 en 18 jaar te voorkomen.


En gaan we zaterdag 7 september al direct van start met de eerste sessies van drie in het opleiden van de eerste jeugdteams tot HT1 trainer! Start om 16.30 of 19.00. Deze HT1-groepen kunnen nog aangevuld met gemotiveerde spelers/ouders/trainers die hier ook graag aan zouden willen deelnemen om zichzelf te verbeteren. Meld je hiervoor snel aan via [email protected]


Houd tevens de komende tijd de website en social media in de gaten voor de uitnodiging voor een unieke Hockey MasterClass op onze eigen club. Van wie houden we nog geheim, maar interessant wordt het zeker!


Namens de HCM Academy,

Vele sportieve hockey groeten!

 


 Bijlage: HCM Academy!.pdf

terug naar vorige scherm
Agenda
Hoofdsponsor

Sponsoren