Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
HC Mierlo en QI Consultancy breiden partnerschap verder uit!
5-11-2019  | 

HC Mierlo en Qi Consultancy breiden haar strategisch partnerschap verder uit!


Gezondheid en beweging zorgen voor een blijvend gemotiveerde sporter of werknemer. Dat is waar HC Mierlo en Qi Consultancy binnen hun eigen terrein dag dagelijks mee bezig zijn.

Om teams nóg efficiënter te laten functioneren is een goede organisatiestructuur noodzakelijk. Er is echter méér nodig om dit voor elkaar te krijgen: de ‘mindset’ in het team moet goed zijn. Als deze twee zaken op de juiste manier gecombineerd worden is je dreamteam een feit!

Dát is de reden dat Kompels in Kracht en Qi Consultancy samenwerken, zodat commerciële organisaties voorbereid zijn voor de markt van morgen! Daar waar Qi zorg draagt voor de inhoudelijke strategische en operationele begeleiding op de werkvloer neemt Kompels in Kracht het voortouw in de persoonlijke begeleiding van het team. Op deze manier worden praktische organisatorische vraagstukken met inhoudelijke begeleiding gecombineerd. Zo kan iedereen met meer energie naar het werk!

Dit principe is natuurlijk ook heel goed toepasbaar in een sportieve omgeving en samen met HC Mierlo willen we er dan ook voor zorgen dat iedereen die actief maar ook als supporter verbonden is aan deze mooie vereniging met nóg meer energie naar de hockeyclub komt! Samen met HC Mierlo willen we klaar zijn voor de sportieve uitdagingen van morgen! Bekijk de onepager op www.metenergienaarjewerk.nl en neem gerust contact met ons op.

Draag jij HC Mierlo ook een warm hart toe of wil jij ook samen met ons jouw doelgroep optimaal bereiken?

Stuur dan een mail naar de sponsorcommissie [email protected] en wij reageren direct


terug naar vorige scherm
Agenda
Hoofdsponsor

Sponsoren