header foto header foto header foto

 
Beleid

HC Mierlo gaat verder met VOG's voor trainers en coaches!

22-5-2020
In februari zijn we begonnen om voor alle trainers, coaches en teammanager van de jongste jeugd een VOG op te vragen. Ondanks dat het seizoen ten einde loopt gaan we vanaf komende week verder en gaan we bij alle trainers, coaches en teammanagers (16 jaar en ouder) van de junioren B, C en D een VOG opvragen. De reden dat we dit toch doen zo aan het einde van het seizoen, is dat onze ervaring leert dat vrijwilligers zich vaak voor meerdere jaren inzetten voor een team of de club. Zo voorkomen we dat we aan het begin van volgend seizoen nog heel veel VOG’s moeten aanvragen. 

Om de aanvraag van de VOG te versimpelen hebben we de aanvraag al voor je ingevuld en hoef je de aanvraag alleen nog maar af te ronden. Het afronden van de aanvraag duurt slechts enkele minuten. De doelstelling is dat vanaf seizoen 20/21 alle vrijwilligers in het bezit zijn van een VOG. 

Binnen HC Mierlo vinden we het belangrijk dat er voor alle sporters een sociaal veilige sportomgeving is. Daarom volgen we als HC Mierlo de adviezen hieromtrent van NOC*NSF en de KNHB. Dit betekent dat, naast het hebben van gedragsregels, ook het aanvragen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) één van de maatregelen waarmee HC Mierlo een sociaal veilige sportomgeving wil creëren. 

 

We hopen op je medewerking. Als er nog vragen zijn, dan kun je contact opnemen met [email protected].

Hoofdsponsor

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.