header foto header foto header foto

 
Sponsoren

Informatie teamkleding sponsoring seizoen 2021/2022

Nieuws afbeelding 16-6-2021

Beste Hockey Vrienden,

Over een paar maanden gaat het nieuwe seizoen weer beginnen en is het dus nu de tijd om met je nieuwe team te kijken naar een mooi OSAKA trainingspak of een gave hoodie!

De eerste aanvragen hiervoor hebben wij namelijk al weer binnen. Enorm leuk om te zien dat met name ouders hier een welkome bijdrage aan willen leveren!

Graag willen wij als sponsorcommissie dit alleen maar verder enthousiasmeren, zeker niet ontmoedigen, maar willen wij wel zicht blijven houden op alle sponsoren van HC Mierlo. 

De voorwaarden waaronder het mogelijk is om deze sponsorkleding voor je team te organiseren willen wij dan ook zo helder en makkelijk mogelijk voor jullie maken, net als afgelopen seizoen:

·       Van alle hockeymaterialen en -kleding waarop sponsoren komen te staan moeten de betreffende sponsoren voor productie ter goedkeuring worden voorgelegd aan de sponsorcommissie. Dit om te voorkomen dat er sponsoren op komen te staan die conflicteren met onze huidige clubsponsors

·       Wij vragen voor deze vorm van sponsoring geen extra bijdrage aan de club in de vorm van een geldbijdrage, maar vragen aan ieder gesponsord team alleen om iets terug te doen voor onze mooie vereniging; denk daarbij aan het organiseren van een clinic-je, toernooitje, taartwedstrijd, feestavond enz enz. Ben creatief hier in!

·       En bestellen jullie de kleding uiteraard bij onze XXL sponsor Gunneman Helmond, zij zullen ook gewoon proberen de prijzen te matchen met andere aanbieders en hebben speciale OSAKA HC Mierlo pakketten al voor je samengesteld

·       Vul daarom direct het Aanvraagformulier in, zie bijlage, mail het ons en je krijgt zsm antwoord.

 

Geen sponsor op je trui of pak, maar bv alleen de namen? Dan hoef je geen goedkeur aan de sponsorcommissie te vragen en ook dan kan je gewoon terecht bij Gunneman Helmond.

Heb je nog verdere vragen over sponsoring van de club of over deze afspraken?

 

Neem dan even contact op met Michiel Pas of Guillaume van Leest via [email protected]

Bijlage

Gerelateerde nieuwsberichten

Spaar onze club gezond!

Hoofdsponsor

Sponsoren