header foto header foto header foto

 
Kandidaten Nieuw Bestuur

Arjan Gubbels

Nieuws afbeelding 31-8-2020

Mijn naam is Arjan Gubbels. Binnen het bestuur ga ik me vanuit Hockeyzaken inzetten voor Breedte Hockey.

Ik ben woonachtig in Helmond (Brandevoort) en hockey samen met de rest van mijn gezin al vele jaren met veel plezier bij HC Mierlo. 

 

Voor mij is hockey een sport voor en van iedereen ongeacht leeftijd of niveau. Vandaar ook mijn affiniteit met Breedte Hockey. Binnen deze post ga ik me met de commissies, vrijwilligers en leden inzetten om breedte hockey breed gedragen te krijgen binnen de vereniging. 

 

Mijn ambitie is om de kloof tussen prestatie- en breedte teams te verkleinen door de wensen en behoefte van breedte teams te faciliteren. Er moet plek zijn voor vrienden en vriendinnen teams. Ondersteuning zijn voor begeleiders zonder hockeyachtergrond en goede trainingsfaciliteiten. 

 

Spelers met ambitie en capaciteiten moeten de kans krijgen om aansluiting te vinden bij prestatie teams. Dit kan door mee te trainen met prestatie teams of deel te nemen aan activiteiten voor een complete hockeylijn.

 

Bovenal wil ik graag met jullie in contact komen om te luisteren wat er speelt om samen breedte hockey beet te pakken. Spreek mij aan als je idee├źn hebt of graag wilt helpen! 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.