header foto header foto header foto

 
Kandidaten Nieuw Bestuur

Claudia Merkx

Nieuws afbeelding 31-8-2020

Ik ben Claudia Merkx, 40 jaar en ik speel sinds 2 jaar weer in Mierlo bij de Veteranessen. In mijn jeugd heb ik tot m’n 20 jaar ook in Mierlo gehockeyed. In de tussentijd heb ik o.a. in Eindhoven gewoond en gespeeld. Ik had er behoefte aan om weer in een dorp te wonen en daar ook weer te gaan spelen. Dat bevalt me dan ook heel goed. Mijn dochter speelt bij meisjes C, het team dat ik met veel plezier coach en training geef.
Ik ben net voor de zomervakantie aangehaakt bij de groep die graag zaken aan gaat pakken en waarvan een aantal zich voor een bestuursrol gemeld hebben. Ik heb me niet specifiek voor een bestuursrol gemeld.
Ik denk wel graag mee met het bestuur dat er gaat komen over hoe en op welke manier we alles aan moeten gaan pakken. Denk aan de communicatie intern maar ook naar buiten toe. Daarnaast over hoe we onze club een gezellige plek laten zijn waar een ieder graag aanwezig is en waar de leden met veel plezier en op een bij jezelf passend niveau kunnen hockeyen. 

Laten we er samen met elkaar wat moois van gaan maken. We treffen elkaar vast een keer op de club. Heb je ergens vragen of opmerkingen over, dan spreek me zeker even aan.

Hoofdsponsor

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.