header foto header foto header foto

 
Kandidaten Nieuw Bestuur

Dan Cremers

Nieuws afbeelding 31-8-2020

Ik ben Dan Cremers. Toen HC Mierlo in 1981 werd opgericht ben ik vrijwel meteen lid geworden en dat, met een korte onderbreking, tot op de dag van vandaag gebleven. In deze periode heb ik zodoende "alle” facetten als speler meegemaakt van junioren tot veteranen, van recreatief tot prestatief, op het veld en daarbuiten. 

Nadat ik zelf gestopt ben als actief hockeyer heb ik mij als vader van twee hockeyende kinderen op training en coaching kunnen storten. Dit is rond 2013 aangevuld met de rol van trainer/coördinator van de toen net gestarte Hockeyschool.

 

In 2012 bleek dat het toenmalige Bestuur grote moeite had om voldoende bestuursleden te vinden en o.a. op financiën lag nog wel een uitdaging. In het dagelijks leven ben ik financieel consultant wat in combinatie met een portie clubliefde er toe leidde dat ik sinds 2013 Penningmeester van HC Mierlo ben. De afgelopen jaren hebben we met een, in aantal, zeer beperkt Bestuur en commissies ons best gedaan om HC Mierlo een vereniging te laten zijn die plaats biedt aan een diversiteit van spelers waarbij iedereen op zijn of haar niveau kan meedoen.
Meer dan eens is gebleken dat de tomeloze inzet van deze kleine groep vrijwilligers lastig op "buitenstaanders” over te brengen is en dat verwachtingen nog al eens afwijken van hetgeen mogelijk is. 

 

In een tijd waarin leden van een vereniging zich meer dan eens opstellen als klanten ben ik erg blij met het feit dat er nu een groep enthousiaste mannen en vrouwen klaar staat om een actieve rol te gaan spelen. Ik reken er op dat dit een extra stimulans zal zijn om onze prachtige vereniging meer dan ooit de plaats te laten zijn waar we samen sporten, ontspannen en mooi herinneringen voor de toekomst laten ontstaan. 

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.