header foto header foto header foto

 
Zaalhockey

Zaalhockey 2020

Nieuws afbeelding 15-10-2020 De aangescherpte Covid-19 maatregelen zullen niemand zijn ontgaan. De sportsector heeft, net als in het voorjaar, te maken met aangescherpte regels. Dat heeft ook zijn effect op hockey en in het bijzonder op het aankomende zaalhockey seizoen.

Voor veel spelers, trainers en coaches een competitie waar al lang naar wordt uitgekeken. Een spel met een hoge balsnelheid, technisch verzorgd hockey en gewoon een erg leuke competitie.

 Na lang beraad met trainers/coaches van HC Mierlo, omringende clubs en de KNHB kunnen we niet anders dan besluiten om dit jaar niet de zaal in te gaan. Het is simpelweg niet verantwoord om onder deze beperkende maatregelen een goede competitie op te zetten. Waar iedereen -spelers, coaches, scheidsrechters, begeleiders- op een veilige manier kunnen sporten. Helaas, maar het is niet anders. De extra contributie voor zaalhockey, komt hiermee te vervallen en wordt niet ge├»nd.

We laten de winterstop niet zomaar aan ons voorbij gaan. We zijn druk aan het kijken of we een alternatief winterprogramma op kunnen starten. Afhankelijk van de mogelijkheden wordt dat een interne competitie of een competitie tegen teams van andere clubs. We gaan ook kijken of we in de winter trainingen aan kunnen blijven bieden. En we kijken of we leuke hockey activiteiten kunnen organiseren. Mochten hier kosten aan verbonden zijn dan laten we dat vooraf weten. Spelers kunnen zich, net zoals voor het zaalhockey, individueel inschrijven. Later meer hierover.

We zitten dus niet stil en gaan er alles aan doen om een leuke en sportieve invulling te geven aan het winterseizoen. We melden ons weer zodra er meer duidelijkheid is.

 

 


Hoofdsponsor

Sponsoren

Agenda

21-10 Bijeenkomst TC