header foto header foto header foto

 
Algemeen

HC Mierlo start pilot met HockeyFood

Nieuws afbeelding 18-11-2020

Beste Trainers en Coaches,

Een uniforme manier van training, coaching en opleiding voor alle lijnen en niveaus zijn belangrijke elementen om het hockey niveau en plezier te verhogen.

De afgelopen periode is er gekeken hoe we dit op een goede manier vorm kunnen geven binnen HC Mierlo. Er is met verschillende teams gesproken en we hebben gekeken wat er in de markt beschikbaar is. Dat heeft er toe geleid dat we een pilot zijn gestart met HockeyFood (www.hockeyfood.nl).

HockeyFood is training en coaching contentplatform voor trainers en coaches. Het platform is volledig geïntegreerd in Lisa. Trainers kunnen hun trainingsmateriaal vinden per lijn, niveau en oefening. Coaches kunnen spel systemen en spel situaties bekijken. Alles is eenvoudig uitgelegd en ondersteund met audio en visueel materiaal. Oefeningen kunnen qua moeilijkheid naar elk niveau worden aangepast.

De app is vanaf vandaag zichtbaar in Lisa en kan door iedereen gebruikt worden. In de Lisa app vind je HockeyFood door op de drie bolletjes te klikken ("meer”) en dan in het volgende scherm voor HockeyFood te kiezen.

Ga vooral gebruik maken van de app en kijk hoe het jou en je team kan helpen om het hockey niveau en plezier te verhogen. 

De pilot loopt tot het einde van het seizoen. Daarna gaan we beslissen of we de samenwerking met HockeyFood doorzetten. In de pilot zitten een aantal trainers en coaches die samen met ons gaan kijken of het toegevoegde waarde heeft voor HC Mierlo. Vanzelfsprekend zijn we erg benieuwd naar de ervaringen buiten de pilot groep. Spreek ons aan en deel jullie ervaring me ons.

Veel succes en hockey plezier met de nieuwe training en coaching app!

Met vriendelijke groet,

HC Mierlo

TC en Hockeyzaken