header foto header foto header foto

 
Zaalhockey

Zaalhockey op de tocht bij HC Mierlo!

Nieuws afbeelding 29-9-2021
Hoewel het veldseizoen nog maar pas is begonnen, is de voorbereiding op zaalhockeyseizoen al in volle gang.

Zonder uitbreiding van de zaalhockeycommissie is HC Mierlo helaas niet in staat om het zaalhockey dit seizoen op een goede en verantwoorde wijze te organiseren. HC Mierlo bestaat namelijk alleen uit vrijwilligers. Daarom zijn wij met spoed op zoek naar nieuwe commissieleden die samen met de Technische Commissie voor een geslaagd zaalhockeyseizoen kunnen zorgen. 

Wanneer we onvoldoende nieuwe leden voor de zaalcommissie kunnen vinden bestaat de reƫle kans dat we dit jaar wederom geen zaalhockey kunnen spelen en zal dit (i.v.m. afspraken met zaalverhuurders) ook voor de komende jaren wel eens zeer lastig kunnen worden.

We mikken op een commissie van circa 5 personen zodat de taken goed verdeeld kunnen worden en behapbaar blijven. Gezien de vele enthousiaste reacties bij de inschrijving moeten we dit toch met elkaar voor elkaar kunnen krijgen!

Aanmeldingen zien wij graag tegemoet via de mail: [email protected] . Meer informatie over de inhoud van de functie van commissielid zaalhockey kan ook per mail worden opgevraagd.

Alvast hartelijk dank voor jullie medewerking!
Met vriendelijke groet,

Wietze Relou
Hoofd TC HC Mierlo

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Hoofdsponsor

Sponsoren