header foto header foto header foto

 
Sponsoren

De RABO ClubSupport actie gaat weer van start!

Nieuws afbeelding 6-10-2021

Beste Leden van HC Mierlo en Rabobank Peelland-Zuid,

De jaarlijkse Rabo ClubSupport actie is weer van start gegaan!

De coƶperatieve Rabobank heeft leden. Samen met de leden wil de Rabobank  maatschappelijke impact maken. Dit doen ze door hun kennis en hun netwerk ter beschikking te stellen, maar ook met een deel van de winst.

Bij Rabo ClubSupport gebruiken ze een gedeelte van deze winst om clubs financieel te ondersteunen. Want iedereen verdient een club. Het is als een tweede thuis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Daarom versterken zij clubs met kennis, netwerk en geld. Dat is goed voor de club & geweldig voor de buurt. Als lid van de Rabobank beslis je mee welke clubs dat steuntje in de rug krijgen.

Jij beslist mee!

Wij hebben ons als HC Mierlo zich ook aangemeld voor Rabo ClubSupport. Als lid van Rabobank bepaal je welke clubs een financiƫle ondersteuning ontvangen.

Van 4 tot en met 25 oktober 2021 kun je je stem uitbrengen op HC Mierlo.

 Zo werkt het

Je hebt als lid van de Rabobank een mail ontvangen met daarin een unieke code. Met deze code kan je dit jaar stemmen op 3 deelnemende clubs. Hiervoor kies je natuurlijk HC Mierlo en bevestigt je daarna je stem.

LET OP: Alleen de leden van Rabobank Peelland-Zuid kunnen op HC Mierlo stemmen!

Dank voor uw steun!

Sponsorcommissie HC Mierlo

Michiel & Guillaume

Gerelateerde nieuwsberichten

Spaar onze club gezond!

Hoofdsponsor

Sponsoren