header foto header foto header foto

 
Sponsoren

Verlenging Sponsorovereenkomst Rabobank en HC Mierlo.

Nieuws afbeelding 27-9-2021

Op zondag 5 september hebben Wendy Maas namens de Rabobank Peelland Zuid en voorzitter Carla van Velden het inmiddels jarenlange en vertrouwde hoofdsponsorschap verlengd. Op onze nieuwe shirts pronken we dan ook de komende jaren nog met Rabobank.

"Wij zijn als HC Mierlo erg blij met de steun die wij in de afgelopen jaren van de Rabobank hebben mogen ontvangen. Niet alleen door sponsoring maar ook het meedenken met ons als club met een stevige ambitie. Die ambitie zit op hockeyontwikkeling, faciliteiten op sportpark 't Oudven en met name op het bieden van een veilige en prettige sportomgeving.” aldus Carla van Velden

Wendy Maas vult aan "Het is mooi dat HC Mierlo ambitieuze doelstellingen heeft, wij helpen als Rabobank, met ook de inzet van onze kennis en netwerk, graag mee om deze doelen te behalen. Bijvoorbeeld rondom thema’s zoals Duurzaamheid en Inclusie. Daarvoor hebben we samen met de KNHB de Rabobank Foundation opgericht. Een maatschappelijk initiatief waarmee beide partijen hockey nóg toegankelijker willen maken, voor iedereen!”

Inmiddels is de Rabo Club Support actie gestart, waarbij leden van de Rabobank kunnen stemmen op onze vereniging, wat elk jaar een mooie opbrengst geeft.

Rabobank & HC Mierlo, een goed team!