header foto header foto header foto

 
Zaalhockey

Update Zaalhockey 16-01-'22

Nieuws afbeelding 16-1-2022
In de persconferentie van 14 januari is aangekondigd dat er binnen clubs onderling weer in de zaal gehockeyd mag worden. Vandaag heeft het bestuur overlegd hoe hiermee bij HC Mierlo om te gaan. 

De uitkomst is dat alle teams komende 6 weken in de zaal kunnen trainen (bij HUP) conform het eerder gemaakte schema. Daarnaast wordt voor in de 5 resterende weekenden een schema opgesteld voor een onderlinge zaalcompetitie. Dit wordt op korte termijn opgesteld op de tijden waarop wij de zalen reeds hadden gehuurd.  

Onze belangrijkste overwegingen zijn dat veel leden zaalhockey erg leuk vinden en nu het dus weer mag wij dit ook willen organiseren. Verder merken we dat het momenteel buiten veel moeite kost om volledige teams op de been te krijgen i.v.m. uitval/ziekte. Dit speelt bij zaalhockey minder omdat de zaalteams kleiner zijn. Daarnaast is het binnen prettiger qua temperatuur en kan het (behoudens Corona-maatregelen) altijd doorgaan. Maximaal hockey dus!

Consequentie van dit besluit is dat er komende weken kosten gemaakt worden voor zaalhuur. Op dit moment is niet duidelijk wat het totaalbedrag hiervoor zal zijn en kunnen we dus nog geen bedrag per lid noemen. Dat het lager is dan de normale zaalcontributie is een feit.

Mocht eind januari blijken dat de KNHB-competitie wel weer opgepakt kan worden dan ontstaat een nieuw weegmoment waarover wij als bestuur deze week alvast zullen nadenken. Een dergelijke stap vraagt nl. opnieuw veel van onze vrijwilligers. Voor komende weken was er door de TC ook al voorbereidend werk verricht voor een buitenprogramma wat hiermee van de baan is. Dat vinden we uiteraard vervelend, toch menen we hierin de juiste beslissing voor de meeste leden in te hebben genomen. 

Let op: morgen communiceren we z.s.m. of de trainingen in de HUP maandag 17 of dinsdag 18 januari kunnen starten. Let dus op de berichtgeving via Lisa! 

Met hartelijke groet,
bestuur HC Mierlo

Hoofdsponsor

Sponsoren

Agenda

22-5 SUPER SUNDAY