header foto header foto header foto

 
Algemeen

HC Mierlo zet zich in voor "Boost voor Joost"

Nieuws afbeelding 9-4-2022

Beste leden, ouders, vrienden van HC Mierlo,

Zoals jullie vast wel weten bestaat HC Mierlo dit jaar 40 jaar en dat vieren we. De afgelopen weken en verspreid over de komende maanden vinden er allerlei feestelijke activiteiten plaats voor alle leden en betrokkenen om dit mooie jubileum te vieren. Houd dus vooral de website en socials in de gaten.

Daarnaast wil HC Mierlo zich heel graag inzetten voor Joost Brouwer. Joost (16), lid van HC Mierlo, heeft in juni 2021 bij een zwemongeval een hoge incomplete dwarslaesie opgelopen. Kort gezegd houdt dat in dat hij nu rolstoel gebonden is, zijn armen en handen zijn aangedaan en zijn longcapaciteit is aangetast.

Na maandenlang verblijf in ziekenhuis en revalidatiecentrum, werkt Joost vanuit zijn vertrouwde omgeving aan zijn verdere herstel. Een ingrijpende verbouwing aan het huis is hard nodig om Joost nu en in de toekomst een fijne eigen plek te geven. Als mede HC Mierlonaren willen wij nu iets voor hem en zijn familie betekenen*.

SAVE THE DATE: 14 en 15 MEI

BOOST VOOR JOOST WEEKEND

Dit gehele weekend staat bol van activiteiten om samen met je team, familie, opa’s en oma’s vrienden en vriendinnen lol te maken op de club èn om geld in te zamelen voor een fijn thuis voor Joost.

Er is uiteraard het normale wedstrijdprogramma en daarnaast zal het park bruisen van gezelligheid, muziek, eten, drinken, extra sporten, spelen en een heuse camping!

Wil je meer weten, heb je ideeën en/of wil je helpen met de uitvoering van dit bijzondere weekend neem contact op met onderstaande organisatieclubje. Laten we dit samen doen voor de club en in het bijzonder voor Joost.

Meer informatie volgt op korte termijn m.b.t. inschrijven voor o.a. camping.

Groeten,

Suzanne & Hein Boumans, Hanneke Homminga, Esme Bakker en Jean-Paul Jetten

@ [email protected]

*voor meer informatie, kijk op: www.boostvoorjoost.nl

Reacties


Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws


Gerelateerde nieuwsberichten

Kom ook hockeyen bij HC Mierlo!

Hoofdsponsor

Sponsoren

Agenda

22-5 SUPER SUNDAY