header foto header foto header foto

 
Kandidaten Nieuw Bestuur

Jelle de Vries

Nieuws afbeelding 31-8-2020

Mijn naam is Jelle de Vries, in het nieuwe bestuur ga ik de post Evenementen op me nemen. Ik woon in Mierlo en kom al jaren op de club. Mijn beide kinderen hockeyen al jaren en zelf hockey ik bij de veteranen. 

Ik zie de club als een ontmoetingsplek voor alle mensen uit de regio waar nieuwe vriendschappen en gezelligheid gevonden kan worden. Door meer leuke evenementen naast het hockey te gaan organiseren, voor jong en oud, willen we de verbondenheid met de club verbeteren. 

We kennen al leuke initiatieven (3tegen3, Blauwe Kers, Familietoernooi en Hockeyween) en helaas kon het laatste feest (seizoensopening) door Corona niet doorgaan maar het enthousiasme voor en de vraag naar dit soort activiteiten onder de leden is hoog. Dit willen we graag verder uitbouwen om alle leden een fantastische tijd op de hockeyclub te bieden.

De eerste weken gaan we formeel een evenementen commissie bekrachtigen en een kalender ontwikkelen voor activiteiten (voor zover Corona maatregelen dat toestaan). Iedereen die graag mee wil helpen aan een evenement waar we zelf en onze kinderen van kunnen genieten is welkom om mee te helpen. Creativiteit en enthousiasme maakt al veel mogelijk om extra gezelligheid op en rond de club te krijgen. Spreek me gerust aan als je een idee hebt of graag mee wil helpen tijdens een van de evenementen.

Tot snel op de club! 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.