header foto header foto header foto

 
Algemeen

Winterprogramma

Nieuws afbeelding 17-11-2020

Beste leden, trainers en coaches van HC Mierlo,

De eerste helft van het seizoen zit er bijna op. Een seizoen wat door Corona en beperkende maatregels heel anders is verlopen dan verwacht. De competitie is stilgelegd. Er komt dit jaar geen zaalhockey. De alternatieve midwintercompetitie is door de KNHB geschrapt.

Het is toch gelukt om binnen de Corona beperkingen door te hockeyen met de jeugd teams. Trainingen zijn doorgegaan. De E6 en E8 jeugd zijn in carrousels gaan trainen. Er is een interne competitie gestart en afgelopen weekend werd het 4 tegen 4 Corona toernooi gespeeld. Kortom, hockeyen gaat door bij HC Mierlo!

Tijdens de winterstop blijven we hockeyen. Dit jaar niet in de zaal. Alles gaat buiten plaatsvinden. Het programma zal bestaan uit trainingen, wedstrijden en hockey activiteiten die binnen de Corona regels plaats kunnen vinden. Als het kan gaan we kijken of we tegen omringende clubs kunnen hockeyen. Mocht dat niet lukken dan gaan we weer een interne competitie opzetten.

Het winterprogramma gaan we voor alle teams die zich hebben ingeschreven voor de zaalcompetitie opzetten. De zaalcontributie wordt vanzelfsprekend niet ge├»ncasseerd. De kosten voor het winterprogramma zijn €25,-. Hiervoor zorgen we dat er een programma staat en dat de velden en trainers beschikbaar zijn.

Indien je zoon of dochter onverhoopt niet mee kan doen aan het winterprogramma dan willen we dat graag uiterlijk maandag 30 november weten. Je kunt dit doorgeven aan de trainer/coach van het team waarin je zoon of dochter speelt.

Wij zorgen voor een mooi en sportief winter programma!

Met Vriendelijke groet,

HC Mierlo

TC en Hockeyzaken