header foto header foto header foto

 
Algemeen

Nieuwe leverancier en nieuw ontwerp van ons clubtenue!

Nieuws afbeelding 16-4-2021

Beste leden!

Wij zijn er enorm trots op dat wij jullie kunnen melden dat wij voor de komende seizoenen een nieuwe leverancier voor ons nieuwe clubtenue hebben gevonden, OSAKA.

OSAKA is een merk waarvan wij vinden dat deze uitstekend past bij onze ambitie voor de komende jaren, namelijk vooruitstrevend en uiteraard van topkwaliteit.

De nieuwe wedstrijdkleding vanaf seizoen 2021-2022 is ontwikkeld in samenwerking met OSAKA, onze eigen klankbordgroep, onze kledingpartner Gunneman Helmond en het bestuur. De gewenste verbeteringen die uit de evaluatie van het oude shirt naar voren kwamen zijn doorgevoerd. Ook de keepersshirts worden vernieuwd en ook daar is een klankbordgroep voor opgezet.

Elk competitie spelend lid van HC Mierlo krijgt dit nieuwe wedstrijdshirt tijdens het seizoen in bruikleen.

We willen alle vrijwilligers, OSAKA, de klankbordgroep en onze kledingpartner Gunneman Helmond die mee hebben geholpen met het maken van de soms lastige ontwerpkeuzes enorm bedanken voor hun inzet! Onze vertrouwde HC Mierlo kleuren komen er weer helder in naar voren. Het ziet er prachtig uit!

Maar we zijn er nog niet en hebben jullie hulp dan ook keihard nodig! We hebben namelijk niet 1 maar 3 gave ontwerpen en kunnen zelf niet kiezen, dus laten we het aan jullie over!

Dit weekend presenteren wij deze 3 ontwerpen, allemaal even mooi.

Jullie mogen hierop reageren en aangeven welk ontwerp jullie het mooiste vinden. Het ontwerp met de meeste stemmen zal gekozen worden! Jullie krijgen 3 dagen de tijd om je reactie door te geven via de HC Mierlo website en onze Lisa App, daarna zullen de shirts direct in productie gaan.

Voor de rokjes/broeken/sokken geldt dat deze uiterlijk in het seizoen 2022-2023 als verplicht voor de wedstrijden gelden. Maar wij gaan er vanuit dat bij de uitlevering van de nieuwe shirts de meeste spelers ook de nieuwe rokjes/broeken/sokken gaan dragen. Om dit te stimuleren kunnen jullie eenmalig tegen een gereduceerd tarief een nieuw rokje/broek en een paar nieuwe sokken bestellen. Over deze bestelprocedure worden jullie verder nog geïnformeerd.

Alvast al heel veel succes en plezier gewenst met het maken van jullie keuze, wij zijn benieuwd!

HC Mierlo