header foto header foto header foto

 
Algemeen

Corona update - 13 januari '22

Nieuws afbeelding 13-1-2022

Beste leden,

Momenteel zijn wij in afwachting van de eerstvolgende persconferentie van de overheid waarop bekend wordt gemaakt hoe de coronamaatregelen er vanaf zaterdag 15 januari aanstaande uit gaan zien; én of de zaalhockeycompetitie dan wellicht ook weer hervat kan worden.
De KNHB zal zo snel mogelijk na de persconferentie bekend maken welke impact de besluiten hebben op het al dan niet hervatten van de zaalhockeycompetitie én het opstarten van de midwintercompetitie.

Zoals eerder door de KNHB aangegeven wordt de zaalcompetitie direct hervat zodra het mogelijk is. Dit betekent dat er mogelijk vanaf aanstaande zaterdag 15 januari al weer wordt gespeeld! De zaalhockeycommissie is inmiddels druk bezig met de voorbereidingen.

Hoewel wij begrip hebben voor het feit dat dit erg kort dag is, verzoeken wij alle teams vriendelijk doch dringend hier wel alvast rekening mee te houden t.a.v. het regelen van scheidsrechters, zaalwachten en vrijwilligers voor het scannen van de QR code. We vertrouwen op de medewerking en flexibiliteit van alle teams!

Zodra er meer bekend is vanuit de overheid en de KNHB zullen wij jullie direct informeren. Wij gaan er vanuit dat dit uiterlijk aanstaande vrijdag 14 januari zal zijn.

Mocht het zo zijn dat er niet in de zaal gehockeyd kan worden dan is er een alternatief programma voor buiten.

Met sportieve groet,

De Technische Commissie / Zaalhockeycommissie