header foto header foto header foto

 
Evenementen

Vrijwilligers gezocht voor Blauwe Kers Hockeytoernooien!

30-4-2022

Beste coach of manager van één van onze HC Mierlo teams!

Blauwe Kers is terug in 2022 en na twee jaar afwezigheid zal dit jaar eindelijk de 5e editie plaats vinden van het Blauwe Kers Hockeytoernooi!

Het Blauwe Kers Hockeytoernooi maken we allemaal samen en naast dat we graag alle HC Mierlo teams erbij hebben zoeken we ook enthousiaste ouders, broers en zussen of opa’s en oma’s die ons tijdens het weekend kunnen helpen om er samen een geweldig toernooi van te maken!

We hebben voor een aantal dingen vrijwilligers nodig: helpen op de parkeerplaats aan het begin van elk toernooi, hulp aan de jurytafel, begeleiding bij verschillende spellen en shoot-outs bij de A t/m C, het helpen bij de taart(wedstrijd) bij de C en D en bij het A en B toernooi het regelen van de App of Terror. Ook zijn wij opzoek naar twee (CS+) scheidsrechters voor het A, B en C toernooi om de shoot-outs te fluiten.

Iedereen die graag komt helpen tijdens de toernooien wordt gevraagd om twee tot drie uur te helpen. Mocht iemand langer willen helpen, dan wordt dat ook zeer gewaardeerd. 

Mochten mensen graag willen helpen met het bedenken van opdrachten voor de App of Terror, dan horen wij dat heel graag. Alle hulp is daarbij welkom.

De vraag aan jullie is om in uw team rond te vragen of mensen geïnteresseerd zijn om te komen helpen. Dit mogen ook spelers zijn die op een ander toernooi willen helpen. De mensen die willen helpen mogen mailen naar [email protected], of een Whatsapp sturen naar Luna Rijpert (o.a. materialencommisie keepersmaterialen). Daarbij horen wij graag op welk toernooi diegene wilt helpen en als daarbij een voorkeur is bij welk onderdeel en een bepaald moment van het toernooi horen wij dat ook graag.


Organisatie Blauwe Kers Hockeytoernooien


Hoofdsponsor

Sponsoren