header foto header foto header foto

 
Algemeen

Trainingsschema 2022-2023

Nieuws afbeelding 2-9-2022

Beste trainers, coaches, spelers en ouders,

Het trainingsschema voor het nieuwe seizoen is zojuist voor alle teams gepubliceerd in LISA. Het wordt ieder jaar een grotere uitdaging om rekening te kunnen houden met de eisen, voorkeuren en wensen van alle teams, trainers en coaches. We hebben daarnaast als club te maken met steeds meer teams, de wens om twee keer te trainen en factoren van buiten de club die ook een rol spelen; Zo hebben bijvoorbeeld MIDAKO (korfbal) en de Lopersgroep het recht om een veld te gebruiken op gezette tijden. Al met al wordt onze flexibiliteit er niet groter op en de ruimte om te kunnen schuiven met tijden, velden en trainers dus ook niet. Toch is het ons gelukt om voor de overgrote meerderheid van de teams beide trainingen op voorkeursdagen in te plannen.

HC Mierlo biedt normaal gesproken vanuit de club één training aan. Hierbij is het uitgangspunt dat teams zoveel mogelijk getraind worden door trainers die verbonden zijn aan de club. Een tweede training is mogelijk, maar dient (buiten voor verschillende prestatie- en opleidingsteams) door het team zelf te worden opgepakt. Wij hebben wel voor alle teams een tweede tijdblok ingepland, daarmee heeft iedereen de mogelijkheid om twee keer te trainen. De trainersbezetting voor deze tweede training organiseer je dan dus zelf met je team/ouders. De afgelopen periode is de nadruk gelegd op de werving, opleiding en inzet van clubtrainers en bij het bekendmaken van het schema wordt nu dus duidelijk welke trainer gekoppeld is aan je team.

De komende dagen worden nog gebruikt om nadere afspraken te maken met verschillende trainers en coaches. Er kunnen dus nog kleine wijzigingen volgen. De club gaat voor trainers die zich opgeven, een opleiding verzorgen. Wil je je als (jeugd)trainer verder ontwikkelen dan is het mogelijk om deel te nemen aan deze opleiding. De kosten worden door de club vergoed. Binnenkort komt hier meer informatie over.

 

Wij wensen iedereen voor nu een goede hockeystart!

Hartelijke groet namens de TC HC Mierlo,

 

Wietze Relou Hoofd TC / bestuurslid hockeyzaken

Hoofdsponsor

Sponsoren

Agenda

30-11 TC-vergadering