header foto header foto header foto

Dames onder 25-1 zaal - HC Cranendonck DO25-1: 1 - 5

Gespeeld op: 14-1-2024

Hallo allemaal,

Weer 2 goede tegenstanders vandaag. Gezien ik iets eerder was kon ik ze nog even tegen elkaar zien spelen en ze lieten beide een goede indruk achter.

Wedstrijd cranendonck.

Cranendonck had nipt verloren, maar zat wel lekker in de wedstrijd. Wij moesten nog erg aan het veld wennen en voordat we goed en wel bezig waren, hadden we al 3 goals om onze oren.

De balken waren hard en vooral in het begin schatte we de in en uitgaande hoek verkeerd in. Daarbij 1 hele ongelukkige goal en dan weet je dat het moeilijk wordt. Toch krijgen we meer en meer wat kansen maar hun keep heeft bijna alles. 4-0 met rust.

Na rust komen we snel op 1-4. Julie maakt hem fraai. Dan krijgen we ook kansen op meer. Lauren net niet of ze raakt de paal. Je moet dan ook wat geluk hebben. Nu moet ik zeggen dat Floor onze keep er ook veel tegen hield. De 2de helft liet in mijn ogen wel meer zien hoe de verhouding echt was. Eindstand 1-5

Basko dan.

We begonnen in ieder geval beter en het ging lang gelijk op. We konden wel niet echt de trekker overhalen. Daarbij kregen we wat pijntjes in het team en komen we achter. Sanne had nog wel kans op de gelijkmaker, maar het klemmen van hun keepster werd niet bestraft. Niet veel later valt hun 2de en dan wordt het lastig. Op de een of andere manier was het net niet. Coachen kon ik ook niet want niemand kon mij verstaan. Normaal spelen we achterin ook vaker over en blijven we daar rustig. Nu ging de bal meteen naar voren. Het zijn allemaal kleine dingen die het verschil maken

Goede tegenstanders, missen net wat geluk, Glad veld, schreidsrechters net in ons nadeel en dan is het in totaal ook net niet.

Lauren maakt nog een hele mooie goal zodat het ook hier 1-5 wordt. Voor het kampioenschap wordt het lastig, maar we waren vandaag ook zeker niet kansloos al lijkt dat qua score wel. We gaan zeker nog niet opgeven en bij dubbele winst volgende week dan ziet alles er weer heel anders uit.