header foto header foto header foto

 

HC Nuth DO25-1 - Dames onder 25-1 zaal: 1 - 2

Gespeeld op: 4-2-2024

Hallo allemaal,

Vandaag 2 wedstrijden tegen de onderste van de poule. Dus hopelijk 6 punten. Nu was het wel zo dat ik flink moest puzzelen qua opstelling omdat ik maar liefst 7 verdedigers had .

wedstrijd tegen Nuth: We begonnen wat slapjes. Wel begrijpelijk na een hele lange autorit en daarbij was het laat in de middag. Het was wel zo dat Nuth ook niet heel veel kon en zo ging het wat gelijk op. De 1-0 valt dan voor Nuth en gezien dat ze nog niets gewonnen hadden gaf hun dit wel wat extra energie. We moesten dan ook een tandje bij schakelen. Gelukkig valt dan de 1-1 volgens mij door Marjolein dan is er nog van alles mogenlijk. De 2de helft Werden we wel wat sterker, maar echte hele goede kansen kregen we niet, al moet ik zeggen dat Noor er wel dicht bij was. Met nog een 8tal min moesten we echt aan de bak en ons sparen wat ik gehoopt had voor de 2de wedstrijd zat er niet in. Het was al zeer warm en benauwd in de zaal en dan is iets forceren lastig. Dan is het toch weer Lauren die ons net voor het einde op een verdiende 2-1 zet. Met nog een paar min bleven we overeind en hebben we de 3 punten te pakken. Zeker met de vele omzettingen in het team hebben we toch een goede prestatie neer gezet.

wedstrijd 2: Deze zou een stuk lastiger worden. Onze kopjes waren al veel te rood en Meerssen geeft altijd gas en zijn vaak fysiek. Nu hadden we ook nog vrij vroeg in de wedstrijd 2 uitvallers. Hopen dus op een niet al te snelle achterstand. Jammer dan. Meerssen zag dat we aangeslagen waren en ging tekeer alsof dat ze nog kampioen konden worden. Floor hield nog best veel tegen en we probeerden ook met zijn allen er voor te strijden, maar tegen dit geweld konden we niet op. voor rust al 3-0 . Dat ze erg fysiek waren wisten we en als dit mag van de scheidsrechters dan is dat zo. Nadeel voor ons was dat dit dus mocht en we hadden al een zware wedstrijd achter de rug. Maar goed daar moet je mee dealen. Wat ik wel heel jammer vond is dat als wij een shoot mee kregen en dat was best vaak, dat zij dan telkens de bal weg schopten of tikten zodat wij niet snel konden hervatten. Erg onsportief en daar hadden wij erg veel nadeel van. Uiteindelijk scoren we toch nog 1 goal. Ik denk weer Lauren maar zeker weten doe ik het niet. Het wordt 4-1. Jammer maar geen ramp. Erger vind ik dat we 3 blessure gevallen opliepen. Hopelijk herstellen ze snel en pakken we toch nog wat puntjes in de laatste wedstrijden. Achteraf gezien vind ik toch dat we het best aardig gedaan hebben. We hadden gehoopt op 6 en krijgen er 3. We zullen zien of we toch de 5de plek kunnen vast houden. 

Tot de volgende keer. Groeten Franco

Andere verslagen

Tegenstander Datum
Sjinborn DO25-1
HC Cranendonck DO25-1
V.M.H.C. Basko DO25-5
HC Oranje Rood DO25-5