Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Medische Begeleiding 
Sportmedische begeleiding bij HC Mierlo

Zoals bij velen bekend heeft HC Mierlo een samenwerkingsverband met Fysiotherapie Jeurissen& Van den Ingh in de vorm van Clubsupport.

Clubsupport richt zich op educatie, preventie, blessurebegeleiding en -behandeling en heeft als doel de sportmedische begeleiding bij HC Mierlo te optimaliseren. Hiervoor is een inloopspreekuur in het leven geroepen bij Fysiotherapie Jeurissen & van den Ingh:


Praktijk Jeurissen & van den Ingh Mierlo

dinsdagavond 18.30 tot 19.30 uur

 

Op locatie HC Mierlo

woensdagavond 20.00-21.00 uur. (voor data neem contact op met [email protected])

De leden van HC Mierlo kunnen hier kosteloos, snel en vakkundig advies krijgen zonder een afspraak te hoeven maken. Zodoende kan een individueel advies of eventuele reguliere, sport of manueel fysiotherapeutische begeleiding plaatsvinden. Daarnaast zal Fysiotherapie Jeurissen & Van den Ingh begeleiding bieden binnen het netwerk van behandelaars, ziekenhuizen en behandelcentra. Verder zal Fysiotherapie Jeurissen en van den Ingh zich bij HC Mierlo inzetten op preventief gebied, door middels van het geven van workshops.

Middels clubsupport willen HC Mierlo en Fysiotherapie Jeurissen & Van den Ingh de leden van de club een zo optimaal mogelijke begeleiding bieden voor het hestel van de klachten zodat werk en sport snel en verantwoord hervat kan worden.

Bij Fysiotherapie Jeurissen & Van den Ingh zijn Pauline van Thiel ( tevens medisch contactpersoon van HC Mierlo met de KNHB ) en Angela van den Hurk de contactpersonen vanuit de praktijk.

Kijk voor meer informatie op:

http://www.jvdi.nl/clubsupport

 
Agenda
Hoofdsponsor

Sponsoren