header foto header foto header foto

 

Sponsormogelijkheden

HC Mierlo is een club met verschillende sponsoren en sponsormogelijkheden. Alle sponsormogelijkheden zijn opgenomen in het sponsorplan. Naast deze mogelijkheden biedt HC Mierlo in samenwerking met Gunneman ook teampakketten aan. Hierover is eerder een nieuwsbericht geweest met informatie, hieronder een kleine samenvatting van dat bericht:

De sponsorcommissie wil graag ouders enthousiasmeren voor het sponsoren van mooie pakken voor de teams en zeker niet ontmoedigen, wel willen we zicht blijven houden op alle sponsoren van HC Mierlo!

De voorwaarden waaronder het mogelijk is om deze sponsorkleding voor je team te organiseren, willen wij dan ook zo helder en makkelijk mogelijk voor jullie maken:

·       Van alle hockeymaterialen en -kleding waarop sponsoren komen te staan moeten de betreffende sponsoren voor productie ter goedkeuring worden voorgelegd aan de sponsorcommissie. Dit om te voorkomen dat er sponsoren op komen te staan die conflicteren met onze huidige clubsponsors

·       Wij vragen voor deze vorm van sponsoring geen extra bijdrage aan de club in de vorm van een geldbijdrage, maar vragen aan ieder gesponsord team alleen om iets terug te doen voor onze mooie vereniging; denk daarbij aan het organiseren van een clinic-je, toernooitje, feestavond enz enz. Ben creatief hier in!

·       En bestellen jullie de kleding uiteraard bij een van onze XXL sponsoren Gunneman, zij zullen ook gewoon proberen de prijzen te matchen met andere aanbieders

·       Vul direct het Aanvraagformulier in, mail het ons en je krijgt zsm antwoord.

 

Geen sponsor op je trui of pak, maar bv alleen de namen? Dan hoef je geen goedkeur aan de sponsorcommissie te vragen en ook dan kan je gewoon terecht bij Gunneman.

Heb je nog verdere vragen over sponsoring van de club of over deze afspraken?

 

Neem dan even contact op met Michiel Pas of Guillaume van Leest via [email protected]

 

Hoofdsponsor

Sponsoren

Agenda

Nog geen agenda punten.